1000 ml
125 ml
350 ml
400 ml
500 ml

Natural After Parturition Soap
Sapun për eleminimin e strijave
detaje
Natural Peeling Soap
Sapun me efekt peeling
detaje
Natural Blemish Soap
Sapun për eleminimin e shenjave
detaje
Natural Baby Soap
Sapun për foshnja
detaje
Natural Beauty Soap
Sapun për të gjitha tipet e lëkurës
detaje
Natural Reishi Soap
Sapun për eleminimin e rrudhave
detaje
Natural Oily Skin Soap
Sapun për lëkurë të yndyrshme
detaje
Natural Dry and Sensitive Skin Soaps
Sapun për lëkurë të thatë dhe sensitive
detaje
Natural Hair Loss Soap
Sapun për rënien e flokëve
detaje
Natural Rose Soap
Sapun me Trëndafil
detaje
Natural Juniper Tar Soap
Sapun me Dëllenj
detaje
Natural Palm Soap
Sapun me Palmë
detaje
Natural Jasmine Soap
Sapun me Jasmin
detaje
Natural Moss Extract Soap
Sapun me Myshk
detaje
Natural Lavender Soap
Sapun me Lavender
detaje
Natural Tea Tree Soap
Sapun me Vajin e Pemës së Cajit
detaje