1000 ml
125 ml
350 ml
400 ml
500 ml

Musk Jamid Floral Life
Parfum i Ngurtë me Myshk të Bardhë
detaje
Musk Jamid Bamboo
Parfum i Ngurtë me Myshk të Bardhë
detaje
Amber Musk AC
Parfum i Ngurtë me Myshk të Bardhë
detaje
Feminine Set Soap & Liquid Dr. Perfect
Sapun dhe Xhel Intim
detaje
Natural Moroccan Soap with Natural Olive Oil & Herbal Extract
Sapun natyral maroken me vaj ulliri natyral dhe ekstrakte bimore
detaje
Natural Moroccan Soap with Natural Olive Oil & Black Caviar
Sapun natyral maroken me vaj ulliri natyral dhe havjar i zi
detaje
Natural Moroccan Soap with Natural Olive Oil & Honey
Sapun natyral maroken me vaj natyral ulliri dhe mjaltë
detaje
Natural Moroccan Soap with Natural Olive Oil & Argan Oil
Sapun natyral maroken me vaj ulliri natyral dhe vaj argani
detaje
Liquid Hand Wash Olive Therapy
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Ekstraktin e Vajit të Ullirit
detaje
Liquid Hand Wash Egyptian White Musk
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Liquid Hand Wash Damask Rose
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Trëndafil Damasku
detaje
Liquid Hand Wash Tunisian Amber
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Amber Tunizian
detaje
Liquid Hand Wash
Sapuni I Lëngshëm për Duar me Oud Arab
detaje
Argan Oil Soap (130 gr)
Sapun me Vaj Argani
detaje
Rose Oil Soap (130 gr)
Sapun me Vaj Trëndafili
detaje
Natural Sulphur Soap (130 gr)
Sapun me Squfur
detaje