Nen kategorite
Per floket
Per fytyren
Per trupin

100 ml
1000 ml
12 ml
125 ml
150 ml
20 ml
200 ml
23 ml
25 ml
275 ml
3 ml
300 ml
45 ml
50 ml
500 ml

Refreshing
Sheet Mask Freskuese
detaje
Firming
Sheet Mask për Tendosje të Lëkurës
detaje
Anti-Pollution
Sheet Mask Kundër Ndotjes
detaje
Purifying
Sheet Mask Purifikuese
detaje
Cooling
Sheet Mask E Freskët
detaje
Nourishing
Sheet Mask Ushqyese
detaje
Detoxing
Sheet Mask Detoks
detaje
Hydrating
Sheet Mask Hidratuese
detaje
Rose Skin Mask (24 Pieces)
Maskë me Trëndafil
detaje
Rose Water Destek
Ujë Trëndafili
detaje
Hinijini 59 Return Mask
59 Dharma Scoria bubble Mask Hinijini
Maskë me Flluska me Ekstrakt Kërmilli dhe Vaj Kali
detaje
Sparkling Bubble Mask Pack
Maskë me Flluska
detaje
M-Stop Foot Care Spray
Spray për Këmbët
detaje
HINIJINI 59 DHARMA Mask Pack
Maskë me Ekstrakt Kërmilli dhe Vajin e Kalit
detaje