Nen kategorite
Per floket
Per fytyren
Per trupin

100 ml
1000 ml
12 ml
125 ml
150 ml
20 ml
200 ml
23 ml
25 ml
275 ml
3 ml
300 ml
45 ml
50 ml
500 ml

Facial SPA with Aloe Vera
Maskë Hidratante me Fuqi Kuruese
detaje
Facial SPA Snail Repair
Maskë Hidratante me Mukusin e Kërrmillit
detaje
Snail Reapir Goat Milk Pack
Maskë Rigjeneruese me Qumësht Dhie
detaje
Vita-Bright Repair Silk Mask Pack
Maskë për Rigjenerimin e Lëkurës me Vitamina
detaje
Collagen Repair Silk Mask Pack
Maskë për rigjenerimin e lëkurës me Kolagjen
detaje
Pro-Amino Repair Silk Mask Pack
Maskë për rigjenerimin e lëkurës me Tërshërë
detaje
Charcoal Repair Silk Pack
Maskë për rigjenerimin e Lëkurës me Qymyr
detaje
Snail Repair Sheet Mask Pack
Maskë për Rigjenerimin e Lëkurës me Ekstrakte Kërmilli
detaje
Faifila Facial Essence Mask Pack Collagen
Maskë me esencë natyrale të kolagjenit
detaje
Faifia Facial Essence Mask Pack Red Ginseng
Maskë me esencë natyrale të ginseng të kuq
detaje
Faifia Facial Essence Mask Pack Aloe Vera
Maskë me esencë natyrale të Aloe Vera
detaje
Faifia Facial Essence Mask Pack Vitamin
Maskë me esencë natyrale të Vitaminave
detaje
Skin Relaxing Honey Mask
Maskë Relaksuese me Mjaltë dhe Caj Jeshil
detaje
Skin Relaxing Honey Mask 2
Maskë Relaksuese me Mjaltë
detaje
Hair Mask Egyptian White Musk
Maskë Flokësh me Myshkun e Bardhë Egjiptian
detaje
Hair Mask Damask Rose
Maskë Flokësh me Trëndafil Damasku
detaje