0 ml
100 ml
150 ml
20 ml
250 ml
50 ml
500 ml
750 ml

Black Mulberry Extract Syrup
Shurup me ekstraktin e Manës së Kuqe
detaje
Ferrovitec Syrup
Shurup për Anemi
detaje
Multamin Syrup
Multamin Syrup
detaje
Provitec Syrup
Shurup për Fëmijë
detaje
CAL4MIX syrup
Shurup Bimor me Kalcium, Magnez dhe Vitaminë D3
detaje
Omega 3 Fish Oil Syrup
Shurup Vaj Peshku me Shije Pjeshke
detaje
Organic Royal Jelly Liquid
Qumështi i Bletës (20 gr)
detaje
Royal Jelly Liquid
Qumështi i Bletës (20 gr)
detaje
Ground Grape Seed
Farë Rrushi - E Bluar (250 gr)
detaje
Honey Herbs Spices Mixture
Mix Mjaltë dhe Bimë Mjekësore (460 gr)
detaje
Epimedium Herbal Mixture Paste (230gr)
Përzierje Herbale për Meshkuj dhe Femra
detaje
Epimedium Herbal Mixture Paste (40gr)
Përzierje Herbale për Meshkuj dhe Femra
detaje
Vitex Liquid Extract
Ekstrakt i Pemes Vitex Negundo
detaje