0 ml
100 ml
150 ml
20 ml
250 ml
50 ml
500 ml
750 ml

Pumpkin Seed Oil Softgel
Kapsula me Vaj të Farave të Kungullit (100 Kapsula)
detaje
Bitter Melon Oil Softgel
Kapsula të Vajit të Pjeprit të Hidhur(100 kapsula)
detaje
Garlic Oil Softgel
Kapsula me Vajin e Hudhrës(100 Kapsula)
detaje
Safflower Oil Softgel
Kapsula me Vajin e Safflower(100 Kapsula)
detaje
Tablet Fitoform Weight Loss
Tableta Fitoform për Rënie në Peshë(20 Tableta)
detaje
Coenzyme Q10 - Fish Oil Softgel( 30 Kapsula)
Kapsula me Vaj Peshku dhe Koenzima Q-10
detaje
Black Seed Oil Softgel 500mg
Kapsula me Vaj të Farës së Zezë
detaje
Powmax Tablet Blister (30 Kapsula)
Tableta për Energji Trupore
detaje
Nigella Capsules Shiffa Home ( 30 Kapsula)
Kapsula me Vaj të Farës së Zezë
detaje
Biotin Tablet (60 Tableta)
Kapsula për Flokë dhe Thonjtë
detaje
Korean Ginseng Tablet
Tableta Ginseng i Kuq (60 Tableta)
detaje
Ginseng Liquid Extract
Ekstrakt i Lëngshëm Ginseng
detaje
Black Seed Extract (Nigella Sativa)
Ekstrakt i Lëngshëm Farë e Zezë
detaje
Liquid Propolis Extract
Ekstrakt i Lëngshëm Propolis
detaje
Aniseed Water
Ujë Aromatik me Anise
detaje
Aromatic Thyme Water
Ujë Aromatik me Trumzë
detaje