0 ml
100 ml
150 ml
20 ml
250 ml
50 ml
500 ml
750 ml

Birze el-Khile
100 gr.
detaje
Shafrani Indian
100 gr.
detaje
Kanellë e Bluar
100 gr.
detaje
Kanella Shkop
50 gr.
detaje
Gjethe Sidri
50 gr.
detaje
Fara e Zezë
100 gr.
detaje
Fara e Mbretërve
50 gr.
detaje
Shebe e Bluar
100 gr.
detaje
Fara Chia
100 gr.
detaje
Cumcakiz Arab
100 gr.
detaje
Mixed Herbs Tea
Çaj i Përzier me Barëra
detaje
Green Tea & Ginseng
Çaj Jeshil dhe Xhinseng
detaje
Rose Herbal Tea
Çaji Trëndafili Bimor
detaje
Çaj Sherebele Natyral Vita
90 gr.
detaje
Çaj Mente Natyral Vita
175 gr.
detaje
Çaj Molle Natyral Vita
320 gr.
detaje