Hurme Nectar
Nektar I Hurmës
detaje
Brusnica Extract
Ekstrakt nga Boronica e Kuqe
detaje
Juniperus Nectar
Nektar I Dëllenjës
detaje
Black Cumin Seed Oil
Vaj I Farave të Zeza
detaje
Pomegranate Hollow Oil
Vaj I Farave të Shegës
detaje
Pumpkin Seed Oil
Vaj I Farave të Kungullit
detaje
Apricot Cernel Oil
Vaj nga Bërthama e Kajsisë
detaje
Cinnamon Oil
Vaj Kanelle
detaje
Fit Slimming Capsule
Kapsula Dobësimi (60 Kapsula)
detaje
Aronia Juice
Lëng Aronia
detaje
Organic Coconut Oil
Vaji Kokosit (50ml dhe 250ml)
detaje
Black Mulberry Syrup
Lëng Manaferre (30ml) – (80ml)
detaje
Omega 3 DHA + EPA Fish Oil
Vaj Peshku
detaje
Omega 3 Junior
Vaj Peshku Junior
detaje
Soft
Strawberry