Ostwint Peel Off Black Mask

150 ml

Maskë e Zezë me Tërheqje

Maska e zezë me tërheqje pastron pikat e zeza nga lëkura, qelizat e vdekura dhe pastron thellësisht poret e lëkurës.

Përdorimi: Aplikoni një shtresë të maskës dhe përhapeni me gisht ose me një furcë make-up. Prisni 20-30 minuta derisa maska të thahet dhe më pas tërhiqni maskën.

Kujdes:

  1. Shmangni kontaktin me sytë, shpëlajeni me ujë të bollshëm në rast kontakti.
  2. Mbajeni larg fëmijëve.
  3. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Per fytyren