Henna Nail Decoration Paste

Këna për Thonjtë Lejla

Pastroni duart dhe thonjtë dhe thajini plotësisht përpara se të përdorni kënanë. Dekoroni thonjtë duke përdorur kënanë dhe prisni 90 minuta derisa të thahen. Pastroni sërisht duart dhe thajini.