Henna Nail Decoration Paste

Këna për Thonjtë e Zezë

Pastroni duart dhe thonjtë dhe thajini plotësisht përpara se të përdorni kënanë. Dekoroni thonjtë duke përdorur kënanë dhe prisni 90 minuta derisa të thahen. Pastroni sërisht duart dhe thajini.