Henna Cream Red

50 ml

Këna Krem e Kuqe për Dekor

Përdorimi:

  1. Në fillim, hiqni letrën mbuluese të tubetit dhe shtypeni atë butësisht.
  2. Vendosni kapakun në formë pipëze dhe bëni dekorimin në pjesën e trupit që dëshironi.
  3. Prisni derisa të thahet dekorimi.
  4. Shpëlani pjesët e dekoruara me ujë.
  5. Aplikoni menjëherë një vaj për flokë tek pjesët e dekoruara. Më pas prisni një orë dhe shpëlajeni me ujë.
  6. Mos përdorni sapun mbi pjesët e dekoruara.