Golden Bride Soap

Sapun për Zbardhim & Rigjenerim

Një sapun I vecantë, I pasur me ekstrakte bimore për një lëkurë më të pastër dhe të shëndetshme. Ndihmon në ngadalësimin e procesit të plakjes së lëkurës, duke e ushqyer intensivisht atë, redukton njollat e errëta të lëkurës, mungesën e ngjyrës dhe hiper-pigmentimin. E mban lëkurën të hidratuar, të lëmuar dhe të butë. I jep elasticitet, freski dhe shkëlqim fytyrës.