Sunblock Soap

Sapun për Mbrojtjen ndaj Diellit

E pasur me vitaminë E për mbrojtjen e lëkurës tuaj nga ekspozimi në diell. Ky sapun është një mburojë efektive ndaj rrezeve ultraviolet për të mbrojtur lëkurën nga dëmtimët që shkaktojnë rrezet e dëmshme UVA dhe UVB. Gjithashtu përmban ekstrakte natyrale të frutave dhe aloe vera për ta bërë lëkurën tuaj më të bukur dhe më të shëndetshme.