Slimming Soap

Sapuni për Dobësim

Sapuni për dobësim, me ekstrakte bimore që ndihmojnë efektshëm në reduktimin e peshës të tepërt, në zonat më problematike. Trupi juaj do të bëhet më I tonifikuar dhe do të dukeni më e dobët. Përpos kësajt, krijon elasticitet, lëmushmëri dhe butësi lëkurës tuaj. Ky sapun ka dhe efekt zbardhues për lëkurën.