Tough Spot Remover Soap

Sapun për Largimin e Njollave

Një sapun unik I cili redukton zonat e errëta dhe mospigmentimet e lëkurës. Ky sapun ka ekstrakte natyrale, që ndihmojnë në eleminimin e shenjave të akneve dhe njollat e errëta. Estraktet bimore dhe vitamina E dhe C ushqejnë dhe hidratojnë lëkurën tuaj, duke I dhënë shkëlqim dhe vitalitet.