Acne Soap with El-Baraka Black Seed Oil

Sapun për Akne

Sapuni për akne me vajin e farës të zezë , që është një kombinim I ekstrakteve natyral për eleminimin e akneve dhe pucrrave. Bën reduktimin e njollave kafe dhe të errëta, rrudhave dhe e ndihmon lëkurën tuaj të duket më e pastër, e zbardhon, e mban të shëndetshme dhe të bukur.

Fara e Zezë: redukton rrudhat, linjat dhe e mban lëkurën tuaj të re dhe të freskët.