Medicinal Sulhur Soap

Sapun Medicinal me Sulfur

Formula efektive kundër infeksionit bakterial dhe problemet me aknet, pucrrave dhe infeksioneve të tjera të lëkurës. Parandalon infeksionet nga bakteriet nëse përdoret rregullisht. Shëron të ënjturat dhe plagët në lëkurë, lëhtëson acarimet dhe skuqjet e lëkurës. Gjithashtu trajton zbokthin e shkaktuar nga këpurdhat.