Black Spot Remover Soap

Sapun për Reduktimin e Njollave të Errëta

Sapuni përmban ekstrakte herbale për të pastruar thellësisht lëkurën duke eleminuar totalisht shenjat e akneve dhe njollat e errëta. Lëkura juaj do të jetë më e lëmuar, më e butë dhe do të ketë një ngjyrë të njëtrajtshme dhe të unifikuar. Vitamina C & E ushqen dhe hidraton lëkurën, ndihmon në rigjenerimin e lëkurës dhe e rivitalizon. Fytyra juaj do të duket më e bukur dhe plot shkëlqim.

Per fytyren