Fade Out Fairness Soap

Sapun për Reduktim të Njollave

Redukton njollat kafe, shenjat e akneve, qukat dhe njollat e errëta për një lëkurë më të pastër. Përdorimi I rregullt I këtij sapuni do iu japi një lëkurë më të pastër dhe pigmentim të njëtrajtshëm të fytyrës. Përmban përbërës zbardhues dhe e pasur me vajra natyral për përkudesjen e lëkurave problematike. Përmban mbrojtës ndaj rrezeve ultra-violetë për të penguar rrezet dëmtuese të diellit të cilat shkaktojnë këto njolla.Lëkura juaj do të duket më e bukur, rrëzëllitëse dhe e shëndetshme.