Caviar Soap Anti Acne & Bleaching

Sapun me Kaviar

Sapuni me kaviar, falë kombinimet me kolagjen, vitaminë E, është efektiv në eleminimin e akneve dhe pucrrave. Redukton të gjitha llojet e pucrrave dhe linjat e lehta, njollat kafe dhe të errëta. E bën lëkurën tuaj të duket e shëndetshme dhe të bukur. Ka efekt zbardhues ndaj shenjave të akneve. Lëkura juaj do të jetë e hidratuar, e butë dhe plot shkëlqim.