El Baraka Soap (Black Sesame Seed & Olive Oil)

Sapun trajtimin e rënies së flokëve dhe zbokthin

Sapuni me fara susami të zezë dhe ekstrakt ulliri ndihmojnë në ushqimin e flokëve dhe trajtim të thellë të tyre. Parandalon rënien e flokëve  dhe stimulon folikulat e flokëve për rritjen e flokëve të rinj dhe falë vitaminave që susami I zi përmban I jep shkëlqim dhe vitalitet flokëve. Ekstrakti I ullirit trajton skalpin e thatë dhe zbokthin.