Anti Aging 7 in 1 Soap

Sapun Anti-Rrudhë

Lufton shtatë shenjat e plakjes dhe përmban shtatë komplekse vitaminash, ko-enzimën Q10, minerale dhe ekstrakt hudhre për reduktimin e rrudhave dhe linjave të lehta. Lufton shtatë shenjat e plakjes, për një lëkurë me elastike dhe më të re.

  1. Redukton dukshëm linjat e lehta dhe rrudhat.
  2. Rregullon strukturën e lëkurës.
  3. I jep njëtrajtshmëri tonit të lëkurës.
  4. Transfomon lëkurën, nga një lëkurë pa shkëlqim dhe jetë në një lëkurë plot vitalitet.
  5. Redukton aparencën e poreve.
  6. Pakëson njollat që krijohen me kalimin e moshës.
  7. Hidraton intensivisht lëkurën e thatë.