Acne Soap with Herbal Extracts

Sapun për Reduktim të Akneve

Sapuni me ekstraktin e hudhrës dhe ekstrakte natyrale, është shumë efektiv në reduktimin e akneve dhe pucrrave.Redukton të gjitha tipet e akneve në fytyrën tuaj dhe linjat e lehta, njollat kafe dhe të errëta. E mban lëurën tuaj të shëndetshme dhe plot vitalitet.

Per fytyren