Vitamin Cream Shampoo Amla

Shampo me Vitaminë

Shampo Amla me Vitaminë sigurojnë ushqim intensiv të flokëve nga rrënja deri në majë. Multi-Vitamina C, E janë antioksidantë që janë të njohur për të mbajtur flokët dhe skalpin të shëndetshëm. Vitamina B5 & E ndihmojnë në riparimin dhe ushqimin përgjatë gjithë gjatësisë së flokëve, për t'i dhënë atyre shkëlqim dhe butësi.