Keratin Cream Shampoo Amla

400 ml

Shampo me Keratinë

A janë dobësuar flokët tuaj dhe e kanë humbur shkëlqimin për shkak të stilimeve dhe trajtimeve të ngrohjes?

Ne iu sjellim shampon e Amla me Keratin të hidrolizuar që riparon thellësisht dëmtimin e flokëve dhe rikthen forcën e flokëve. Shampo Amla Creme ushqen flokun që t'ju japë flokë të trashë, të butë dhe të bukur nga rrënja në majaduke I shtuar  vëllim atyre. Keratina është protein, që ndërton dhe formon strukturën natyrale të flokëve. E bën flokët jashtëzakonisht të fortë, elastike dhe rezistente ndaj dëmtimeve të jashtme.