Snake Oil Creme Shampoo Amla

200 ml

Shampo me Vaj Gjarpri

Larja e shpeshtë e flokëve, tharja e tyre me tharëse, stilimi me paisje të ngrohta dhe trajtimet kimike mund ta dëmtojnë strukturën tuaj të flokëve. A vuani nga majat dyshë dhe këputja e flokëve?

Shampoja e Amla me vajin e gjarprit, të cilat mbrojnë flokët dhe ndihmojnë në riparimin e majave dyshe për t'ju dhënë flokë vitalitet dhe shkëlqim.

Vaji I Gjarprit I jep trajtimin e duhur flokëve, duke riparuar majat dyshe dhe forcuar flokun tuaj.