Herbal Toothpaste Sensitiv

Pastë Dhëmbësh Sensitiv

Ndjeshmëria e dhëmbëve shkaktohet për shkak të de-mineralizimit të dhëmbëve, e cila sjell në dobësimin e smaltit dhe mishërave të dhëmbëve. Kur dhëmbët pastrohen me pasta që përmbajnë kimikate të dëmshme, të mbushura me flour dhe ndodh de-mineralizimi i ushqimit të acideve ushqimore. Kjo çon në dhimbje acute, kur është në kontakt me ushqimin dhe kur shërbehet me nxehtësi ose ftohje.

Nëse nuk kontrollohen, fundet nervore të ekspozuara dobësojnë mishrat që çojnë në ënjtje të mishërave, gjakderdhje etj.

Pasta për mishëra sensitiv, ndihmon njerëzit që kanë dhëmbë të ndjeshëm, duke I mbajtur dhëmbët të fortë dhe të shëndetshëm. Falë përbërësve të saj natyrorë si kanellë, mente dhe rrënja e jamballit ndihmon për të luftuar ndjeshmërinë e mishërave të dhëmbve. Ajo vepron si një agjent de-senstiv dhe ndihmon në menaxhimin e ndjeshmërisë.

Përbërësit natyral së bashku me jonet e kaliumit ndihmojnë në mbushjen dhe bllokimin e fundeve nervore, duke zvogëluar ekspozimin ndaj grimcave të ushqimit, ujit etj.

Per trupin