Herbal Toothpaste Olive Enamel Care

Pastë Dhëmbësh Herbale me Vaj Ulliri

Falë përbërjes me ekstrakt ulliri me veti antibakteriale, kjo pastë lufton prishjen e dhëmbëve dhe aromën e pakëndshme të gojës. Ekstrakti I ullirit është një burim i fuqishëm i antioksidantëve, substanca që mbrojnë trupin nga efektet e dëmshme të radikaleve të lira dhe dëmtimi oksidativ. Parandalon plakjen e dhëmbit dhe I mban mishërat e dhëmbëve të shëndetshëm.