Herbal Toothpaste Lemon & Salt Whitening

Pastë Dhëmbësh Kripë dhe Limon

Pllakëza është një shtresë e hollë e verdhë, që formohet në ndarjen e dhëmbëve me pjesën e mishrave. Shkaktohet nga larja jo e rregullt e dhëmbëve dhe përdorimi i pastave me përmbajtje flouri. Kjo pllakëz çon në formimin e njollave të verdha që shkaktojnë gurëza, një substancë që është shumë e vështirë për t'u hequr.

Kjo pastë bimore ndihmon në heqjen e pllakëzës dhe gurëzave, falë përbërësve të saj natyralë me ekstraktin e limonit, e cila sulmon pllakëzat dhe parandalon formimin e tartarit dhe kripa, e cila pastron butësisht dhëmbët, për të hequr njollat e verdha që rezultojnë në zbardhjen e shëndetshme të dhëmbëve.