Herbal Toothpaste Lemon & Mint Fresh Gel

Pastë Dhëmbësh Mente dhe Limon

Pasta bimore, falë formulës së saj të pasur të me ekstrakte bimore dhe përbërës kryesor për kujdesin oral, shërben për freskinë e gojës dhe pastrim të dhëmbëve.

Ka ekstrakt natyral bimor, të cilat luftojnë erën e keqe të gojës, e shkaktuar nga  bakteret, duke rezultuar në një frymëmarrje të thellë dhe intensivisht e freskët që zgjat gjatë gjithë ditës.

Limoni vepron si një pastrues natyror, I cili ndihmon në heqjen e bakterieve dhe pastrim të pllakëzës, e cila krijohet në ndarjen e mishërave dhe dhëmbëve, si dhe mentja, e cila I jep freski dhe largon erën e pakëndshme të gojës.