Herbal Toothpaste Smokers

Pastë Dhëmbësh Herbale për Duhanpirës

Duhanpirësit përballen me probleme të rënda në higjienën orale, aroma e pakëndshme e gojës, njollat e verdha të nikotinës etj.

Me përbërësit e saj të besueshëm natyrorë si mente, kripë dhe manaferrë, kjo pastë bimore siguron që dhëmbët të mbeten të bardhë, të shndritshëm dhe të shëndetshëm. Pasta e dhëmbëve gjithashtu ndihmon për të luftuar shenjat standarde të dëmtimit të dhëmbëve për shkak të pirjes së duhanit.

Pasta zgjidh 7 probleme kryesore për duhanpirësit:

  1. Lufton njollat e verdha të nikotinës dhe krijimin e gurëzave.
  2. Parandalon formimin e pllakëzave.
  3. Lufton mikrobet.
  4. Ndihmon në forcimin e mishit të dhëmbëve.
  5. Freski të  gjatë të gojës.
  6. Zbardhues të dhëmbëve.
  7. Dhëmbët e fortë dhe të shëndetshëm që zgjasin shumë.