Herbal Toothpaste Anti Aging

Pastë Dhëmbësh Kundër Plakjes së Dhëmbëve

Pasta e dhëmbëve kundër plakjes është formular për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve dentare të plakjes së dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Ajo vepron si një ilac natyral për problemet e përgjithshme orale për të siguruar jetëgjatësi të dhëmbëve.

Ashtu si çdo pjesë e trupit tone, e cila me kalimin e kohës, fillon procesi I plakjes, ky process prek dhe dhëmbët. Procesi I plakjes së dhëmbëve ndodh nga përdorimi I pastave me flour dhe kimikate të dëmshme. Ajo çon në dobësimin gradual të mishit të dhëmbëve, dëmtimi I smaltit që çon në demineralizim e dhëmbëve, I cili ndikon në stabilitetin e përgjithshëm të dhëmbëve.

Kjo pastë përbëhet nga një përzierje unike e bimëve natyrore, të përbëra me minerale esenciale dhe Vitamina E. Pasta ndihmon për të luftuar 8 shenjat e plakjes së dhëmbëve:

  1. Pastron pllakëzën dhe kontrollon krijimin e gurëzave.
  2. Zbardhon dhëmbët.
  3. Lufton prishjen dhe dëmtimin e dhëmbëve.
  4. Zvogëlon ndjeshmërinë e mishërave të dhëmbëve.
  5. Parandalon gjakderdhjen nga mishërat e dhëmbëve.
  6. Largon erën e pakëndshme të gojës.
  7. Mbron mishërat e dhëmbëve nga ënjtja.
  8. Forcon dhëmbët nga rrënjët.