Herbal Toothpaste Miswak (70gr)

Pastë Dhëmbësh Herbale Miswak

Dabur Meswak është një pastë dhëmbësh herbale, me ekstrakt të pastër të bimës Miswak, e përdorur për shekuj me radhë për kujdesin oral. Vetitë anti-bakteriale të miswak-ut ndihmojnë në reduktimin e prishjes së dhëmbëve, luftimin e gurëzave dhe parandalimin e sëmundjeve të mishrave të dhëmbëve. Miswak është një barishte e rrallë, e fuqishme, e cila sjell benefite të pabesueshme në kujdesin e dhëmbëve. Është provuar shkencërisht që miswak redukton gurëzat, për të luftuar mikrobet & bakteret, për të parandaluar prishjen e dhëmbëve dhe erën e keqe të gojës, duke I mbajtur mishrat e dhëmbëve të shëndetshme dhe dhëmbët e fortë.