Herbal Toothpaste Neem Gum Care

Pastë Dhëmbësh Herbale Neem

Probleme me mishrat e dhëmbëve/infeksionet ndodh për shkak të pastrimit të pamjaftueshëm dhe shmangia e përdorimit të perit midis dhëmbëve për kujdesin tuaj oral. Kjo lejon që bakteret e dëmshme të ndërtohen në mes të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Gradualisht ajo çon në inflamacion të mishrat dhe prishje të dhëmbëit. Përdorimi i tepërt i pastave me përmbajtje flouri, dobëson mishrat e dhëmbëve.

Pasta bimore me Neem ndihmon në forcimin e mishrave të dhëmbëve dhe parandalon problemet e tyre. Ekstrakti I neem në pastë bimore vepron si një agjent antibakterial që lufton gurëzat, bakteriet e dëmshme dhe parandalon gjakderdhjen dhe mishërat e buta. Ky formulim unik me bimë natyrale siguron forcimin e mishrave të dhëmbëve dhe jetëgjatësi të dhëmbëve tuaj.