Herbal Toothpaste Black Seed

Pastë Dhëmbësh Herbale me Farë të Zezë

Pasta bimore me farë të zezë pastron në mënyrë efektive dhëmbët, I mbron nga dëmtimi,I jep bardhësi atyre. Aroma e lehtë farës së zezë heq aromën e keqe të gojës dhe të lë ndjesi freskuese dhe të këndshme. Fara e zezë parandalon formimin e kariesit, mbron mishërat e dhëmbëve dhe shëron ato në rastet e inflamacionit.

Ai përbëhet nga përbërës të vetëm natyralë që zbardh dhëmbët dhe forcojnë smaltin e dhëmbëve. Ajo gjithashtu lufton me inflamacion të mishit të dhëmbëve.

Me pastën e  dhëmbëve të farës së zezë aroma e gojës do të jetë gjithmonë e freskët, do të keni buzëqeshje të bukur, dhëmëb të  bardhë dhe mishërat e dhëmbëve do të  jenë të shëndetshme.

Kjo pastë lufton mikrobet, erën e pakëndshme dhe shkatërrimin e smaltit të dhëmbëve.