Herbal Toothpaste Clove Cavity Protection

Pastë Dhëmbësh Herbale Karafil

Kaviteti është rezultat i procesit të prishjes së dhëmbëve, që ndodh me kalimin e kohës. Prishja e dhëmbëve shkaktohet nga lloje të caktuara të baktereve që përdorin sheqerna në ushqim dhe prodhojnë acid. Me kalimin e kohës, këto acide e dobësojnë smaltin dhe mund të shkaktojnë kavitete në dhëmb.

Pasta bimore me karafil, falë vetive të tij natyrale antibakteriale, ndihmon në parandalimin e formimit të kavitetit dhe dëmtimit të dhëmbëve. Nuk përmban flour dhe kimikate të tjera të dëmshme.

Kjo pastë ka veti antibakteriale që ndihmon në luftimin e mikrobeve dhe parandalimin e dëmtimit të dhëmbëve. Vepron si stimulues natyral që ndihmon në lehtësimin e dhimbjes së dhëmbëve.

Falë vetive antiseptike, kjo pastë ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve, ndihmon në mbrojtjen e kavitetit dhe forcon mishrat e dhëmbëve.