Herbal Toothpaste Basil Oral Protection

Pastë Dhëmbësh Herbale Borzilok

Pasta bimore me borzilok vepron si një ilaç për mbrojtjen natyrale orale. Ajo ka veti antibakteriale, që ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve, gurëzave dhe erën e keqe të gojës. Ajo gjithashtu vepron si një forcues natyral për mishrat e dhëmbëve.