Honey for Diabetes 0% Glucose

450 ml

Mjaltë kundër Diabetit me Fruta & Perime

Përbërja: Mjaltë, 3 % Fruktozë, Sheqer Diabetik, Sorbitol.

Vetitë Shëruese:

  1. I dobishëm dhe efektiv kundra diabetit të gradës së parë dhe të dytë.
  2. Shërben si ushqim i domosdoshëm në përmbushjen e ëmbëlsirave natyrale në trup.
  3. Nuk ka efekte anësore.

Përdorimi:

  1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
  2.  Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

  1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
  2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
  3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.

 

 

 


 

Per shendetin