Honey Anti - Depression

450 ml

Mjaltƫ Anti - Depresion

 

Përbërja: Mjaltë, Polen dhe Qumësht Blete.

Vetitë Shëruese:

  1. I dobishëm kundër depresionit.
  2. Efektiv kundër gjendjes së keqe shpirtërore.

Përdorimi:

  1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
  2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

  1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
  2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
  3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.

Per shendetin