Honey for Cold & Cought

950 ml

Mjaltë për Kollë dhe Ftohje

Përbërja: Mjaltë Gështenje 100 % Natyral.

Vetitë Shëruese:

  1.  Ndihmon të ngjirurit e zërit, kollës, bronkitet, dhimbjet e fytit, dhe ftohjet.
  2. I pasur me minerale hekuri, vitamina B dhe C.

Përdorimi:

  1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
  2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

  1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
  2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
  3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.


 

Per shendetin