Honey for Erection

450 ml

Mjaltë për Ereksion

Përbërja: Mjaltë & Ginseng.

Vetitë Shëruese:

  1.  Ndihmon aktivitetin seksual gjatë ereksionit.
  2. Për të patur një jetë seksuale të shëndoshë.

Përdorimi: Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

  1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
  2. Të përdoret mbi moshën 18 vjec.
  3. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
  4. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.