Honey for Arthritis

450 ml

Mjaltë për Artritin

Përbërja: Mjaltë dhe Ginger.

Vetitë Shëruese:

 1.  Kundër artriteve në të gjithë trupin.
 2. Bën pastrimin e toksinave në trup.
 3. Antiseptik.
 4. Kundër asmës.
 5. Kundër karcionomës.
 6. Parandalon gazërat.
 7. Mbron dhe largon gripin.
 8. Antioksidant i dobishëm.

Përdorimi:

 1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
 2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

 1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
 2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
 3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.

Per shendetin