Honey Anti - Oxidant

950 ml

Mjaltƫ Anti - Oksidant

 

Përbërja: Mjaltë Pishe 100 % Natyral.

Vetitë Shëruese:

  1.  Detoksifikues për mëlcinë.
  2. Diuretik.
  3. Antiseptik vecanërisht për rrugët urinare dhe për të përmirësuar qarkullimin.
  4. Ka përmbajtje të lartë të kalciumit, magnezit dhe hekurit.

Përdorimi:

  1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
  2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

  1. Të përdoret me lugë druri ose plastike.
  2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
  3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.

Per shendetin