Honey Anti - Cancer

450 ml

Mjaltƫ Anti - Kancer

Përbërja: Mjaltë, Fara Kajsie, Ginger, Fara të Zeza, Qumësht Blete, Kërpurdhë Aziatike.
Vetitë Shëruese:

  1. Parandalon kancerin.
  2.  Ndalon qelizat kancerogjene që të hapen në trup.
  3. Anti-Inflamantor.
  4. Kundër kancerit në mitër dhe në gjoks.

Përdorimi:

  1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
  2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

  1.  Të përdoret me lugë druri ose plastike.
  2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
  3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.

.