Honey for Anemia

450 ml

Mjaltë për Anemi

Përbërja: Mjaltë, Fara Hithre, Fara Kungulli.
Vetitë Shëruese:

  1. Kundër Anemisë.
  2.  Stimulon qelizat e gjakut të qarkullojnë në trup.

Përdorimi:

  1. Një lugë (gjelle) mjaltë në mëngjes esëll dhe një lugë (gjelle) në darkë para buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.
  2. Fëmijët një lugë (kafe) mjaltë në mëngjës esëll dhe një lugë (kafe) në darkë pas buke, e përzier në një gotë qumësht, ujë ose caj sipas dëshirës.

Këshilla:

  1.  Të përdoret me lugë druri ose plastike.
  2. Të ruhet në frigorifer ose në ambjent të freskët.
  3. Mjalti para përdorimit është e këshillueshme që të përzihet.