Tea Helps in Controlling Blood Pressure

Çaj për Kontrollin e Presionit të Gjakut( 20 Bustina)

  1. Ruan nivelin e presionit të gjakut.
  2. Ndihmon në një metabolizëm të shëndetshëm.
  3. Ruan nivelet optimale të sheqerit në gjak.
  4. Jep një  efekt qetësues dhe lehtëson nga lodhja dhe stresi.

Per shendetin