Tea Sleep Well

Çaj për Gjumë të Qetë (20 Bustina)

  1. I’u jep një gjumë më qetësues.
  2. Do të ndjeheni më të çlodhur dhe të relaksuar.
  3. Do të keni një shëndet më të mirë.
  4. Ndihmon që të flini më shpejt gjumë dhe është shumë I mirë për personat që vuajn nga pagjumësia.

Per shendetin