Tea Assists in Controlling Cholesterol

Çaj për Kontrollin e Kolesterolit(20 Bustina)

  1. Mbajtja e kolesterolit në nivel normal.
  2. Përmison funksionin e trurit dhe memorien.
  3. Ndihmon në djegien e yndyrnave dhe ndikon në performancën fizike.
  4. Mund të shkatërrojë bakteriet, duke përmisuar shëndetin oral dhe ul rrezikun e infeksioneve në trup.

Per shendetin