SNAIL REPAIR WHITENING MILKY CREAM

70 ml

Qum√ęsht Kremoz me Efekt Pastrues

Krem në formën e qumështit është e formuluar për të njëtrajtësuar tonin e lëkurës dhe për të zbardhuar njollat kafe, të krijuara nga dielli ose gjatë shtatëzanise, pikat dhe qukat, duke e hidratuar itensivisht lëkurën tuaj.

Falë vetive të unike të ekstraktit të kërmillit,  ky produkt I rikthen elasticitetin lëkurës dhe I jep shkëqlim dhe freski asajt. Rigjeneron lëkurën, riparon linjat e lehta dhe parandalon krijimin e rrudhave, duke e zbardhur dhe hidratuar lëkurën.

Përdorimi: Aplikoni një sasi të produktit, duke e përhapur në formë masazhi në gjithë fytyrën. Më pas aplikoni BB Cream ose kremi pudër.

Për një lëkurë të freskët dhe plotë shkëlqim…